Një ndeshje golfi ka rezultuar fatale për Korin Remande një grua 49-vjeçare. Ajo ka qenë duke ndjekur Ryder Cup kur golfisti Bruks Koepka e goditi fatkeqësisht në sy duke e humbur atë.

Ajo mori menjëherë ndihmën e shpejtë dhe më pas u transportua drejt spitalit, ku mori dhe lajmin e keq se e kishte humbur shikimin në syrin e saj të djathë.

“Ndodhi shumë shpejt, nuk ndjeva dhimbje kur u godita, nuk e ndjeva topin që kishte ngecurin në syrin tim por më pas ndjeva gjakun që fillojë të rrjedhë” – tha gruaja 49-vjeçare.