Pesëdhjetë e tre vjeçarja banore e fshatit Leshkë, dje ka denoncuar dhunë familjare, të cilën rreth orës 14 e 30 minuta, e ka kryer ndaj sajë bashkëshorti i saj 50-vjeçarë, i cili e ka fyer  dhe e ka malltretuar psiqikisht, bashkë me dy fëmijët e tyre minoren, dhe babain dhe nënën e tij, thuhet në raportin e policisë

I denoncuari është privuar nga liria, dhe mbajtur në Stacionin policorë Tetovë.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.