Ka mbathje të ndryshme për këmbë, por të tilla njeriu s’ka pasur ndonjëherë – kaq të çuditshme.

Matieres Fecales, një brend kanadez, ka krijuar disa take të çuditshme duke u inspiruar nga këmbët aktuale të njeriut.

Ato janë krijuar në atë mënyrë, që duken sikur janë bërë me lëkurë njeriu, transmeton Gazeta Express.

Këto këpucë me take ishin thjeshtë një koncept në fillim të vitit 2018, por tani janë krijuar dhe kanë dalë në shitje.

 

View this post on Instagram

Yes, they’re walkable

A post shared by Fecal Matter (@matieresfecales) on