Që nga viti i kaluar ajo filloi me regjimin për humbjen e peshës, duke punuar shumë për këtë.

Dhe Frankie Essex me krenari tregoi frytet e punës së saj gjatë pushimeve në Spanjë

30 vjeçarja u shfaq tejet seksi në bikini lejla duke treguar barkun e sheshtë, këmbët seksi dhe gjoksin shpërthyes.

Ish ylli i TOWIE dukej për mrekulli.

Image
Image