Këngëtarja e njohur Selena Gomez, më në fund e ka shitur për 2,7 milionë, rezidencën e saj në Texan.

Shitja e kësaj rezidence pasoi vetëm pas tre muajsh pasi ajo kishte kërkuar 300 mijë dollarë nga çmimi fillestar 3 milion dollarësh.

Gomez njëkohësisht dhe si një aktore fillimisht e kishte blerë pronën e cila kishte pesë dhoma gjumi e gjashtë banjo në lagjen Montserrat e rrethuar nga Fort Ëorth, blerje kjo e realizuar nga menaxheri i saj i biznesit Richard Feldsterin në 2015.

Image
Loading...