Ai vetë duket sikur po pushon pak e nuk ka ndonjë këngë të re, por në fakt puna e tij me produksionin videofilmik po vazhdon madje edhe me super artistë të huaj.

Po flasim për Valon Rexha, apo siç e njohin të gjithë në art si Loni, ku në studion e tij për të realizuar klip ku dhe ka nisur puna ka trokitur reperi i famshëm francez Rim’ka.

Ne mesojmë se vetë reperi dhe ekipi i tij është mjaft i kënaqur me punën e produksionin “Loni Production”, e vetë ai njihet një prej artistëve më të klikuar e që ka në treg shumë hite.