“Deri në javën e ardhshme, kur do të shpallen zgjedhjet e parakohshme parlamentare, gjithçka është e hapur dhe shpresoj se lideri i opozitës do të vendoset mbi interesat partiake”, tha deputetja Remenski nga partia LSDM.

“VMRO DPMNE e humbi shansin që t’i sqarojë anëtarësisë së saj për deklaratat manipulative se nuk do të ndodhë apokalipsa dhe se vendi do të dështojë ose do të humbë kombi maqedonas”. shtoi Remenska.