Këtu janë 3 pyetjet më të mira për t’ia bërë të dashurit ose të dashurës çdo ditë, që të keni marrëdhëniet më të lumtura dhe më të shëndetshme të mundshme.

Sipas intv.al ja disa prej tyre:

1. Si ndihesh?
Ndoshta partneri juaj ndihet keq për një mundësi të humbur në punë, etj. Kjo pyetje siguron leje dhe inkurajim ndaj partnerit tuaj për t’ju thënë gjithçka. Sipas intv.al  kjo tregon se  jeni i hapur për ndarjen e problemeve, vendimeve dhe çdo gjë tjetër që del.

2. Si mund të të ndihmoj?
Qëndroni me partnerin tuaj që të jeni gati ta përkrahni dhe ta inkurajoni. Ajo gjithashtu tregon se ju jeni të kënaqur duke u dhënë atyre respekt për të marrë vendimet e tyre.

3. Kur mund të flasim?
Kjo pyetje e thjeshtë e bën të qartë partnerit tuaj se ai është me të vërtetë i rëndësishëm për ju. Mendimet dhe ndjenjat e tyre vlerësohen dhe ju doni t’u jepni atyre vëmendjen tuaj të pandarë.