Princ Harry dhe Meghan Markle janë kthyer në çiftin më të komentuar të momentin na mbarë botën, të cilët prej disa ditësh po zhvillojnë një turne në Australi.

Image

Ditën e djeshmë ata janë larguar nga Zelanda e Re , mirëpo një skenë gjatë ngjitjes së tyre në avion ka tërhequr vëmëndjen e të gjithëve.

Princ Harry shfaqet duke i prekur të pasmet bashkëshortes së tij, e cila ecën para Princit dhe foto e çiftit po bën xhiron e rrjetit.

Image