Sot në mëngjes Sektori për punë të brendshme në Ohër ka konfiskuar marihuanë dhe ka arrestuar një shtetas të Maqedonisë dhe pesë shtetas të Shqipërisë. Droga është zbuluar në veturë “Mercedes” me targa të Gjevgjeslisë, shkruan Gazeta Lajm. Shoferi i veturës ka qenë V.V. (55) nga Gjevgjelia, ku kanë qenë edhe tre shtetas maqedonas. Lidhur me këtë rast në vendkalimin “Qafë Thanë” janë arrestuar edhe dy persona tjerë shtetas të Shqipërisë me veturë “Mercedes” me targa të Shqipërisë.