Kompania Huavei në bashkëpunim me Ministrinë  e Shoqërisë Informatike dhe Adminsitratës, në kuadër të programit “Huawei Seeds for the Future”, pesë studentëve më të mirë në fushën e teknologjive informatike dhe telekomunikimeve u mundëson vizitë studimore në Kinë.

Në ndarjen  e vauçerëve do të marrin pjesë dhe do të flasin ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, drejtori kryesor ekzekutiv i Uavei në Maqedoni, Marin Tinçev dhe ambasadorja e RP të Kinës në Maqedoni, Jin Lisjen.