Fotot e pabesueshme kanë kapur momentin kur një ari nënën e zemëruar  ndoqi dy tigra të mëdhenj për të mbrojtur këlyshët e saj.

Ariu ishte duke ecur me dy të vegjlit e saj duke u përballur me një tigër femër dhe një mashkull.

Ariu nuk tërhiqet, duke u përballur egërsisht me të dy tigrat dhe duke i detyruar të largohen.

Takimi i pazakontë u kap në aparatin fotografik në Ranthambhore National Park, në Indi.

‘Fituesi iku larg duke lënë prapa dy mace të turpëruara”, tha ai.