Policia britanike ka marrë një telefonatë për një pako të dyshimtë pranë Ministrisë së Mbrojtjes dhe Parlamentit Britanik.

Mediat nga Londra raportojnë, se policia doli në vendngjarje dhe ka mbyllur rrugët që shpijnë për tek vendi i dyshimtë.

Po ashtu në vendngjarje ka shkuar ndihma emergjente dhe zjarrfikësit.