Oriola Marashi ka goditur sërish me postimin e saj.

Me këto foto ajo ka treguar qartë se është një femër mjaft dominuese. Anëtarja e OTR ka provokuar me pozën e sja si  dhe ka treguar se ngjyra e gjelbër e fustanit që mban veshur i shkon tmerësisht shumë. Në setet e saj fotografike ajo rezervon surpriza të një pas njëshme për fansat e saj.