Jennifer Lopez ka treguar një figurë për t’u pasur zili në prag të dekadës së gjashtë duke u paraqitur për gazetarët para shfaqjes në Las Vegas.

Ajo u shfaq me të dashurin e saj Alex Rodriguez (43), me një kostum rozë.

Jay Lo është një stërvitëse e zellshme, dhe në fund të korrikut ajo mbushi 49-vjeç dhe pavarësisht kësaj duket më mirë vit pas viti.

Fokusi i saj është në stërvitjet e muskujve dhe ushtrimet për kardio-praktikë.

“Kur shoh fotografitë kur kam pasur njëzet vjet, mendoj se tani dukem shumë më  mirë. Jam e kënaqur me pamjen time, jam e bukur dhe e re “, tha Jay Lo.

Image