Dyzet e dy vjeçari I.R. nga Tetova, dhe vëllau i tij 35-vjeçari S.R., dje ( 28-tetor ) kanë denoncuar dhunë, të cilën një ditë më parë rrethë orës 16.00, ndaj tyre kanë ushtruar 40-vjeçari N.A. bashkë me dhjetra persona tjerë të panjohur.

Derisa me veturë kanë lëvizur nëpër rrugën ,,Cvetan Dimov,, në drejtim të Çarsisë së Epërme, ndaj dy denoncuesit së pari është afruar personi N.A. ku kanë filluar një zënkë verbale, dhe më pasë N.A. ka marur një shufët metalike, dhe është munduar qëta sulmojë denoncuesin S.R. megjithatë në vendë të tij, i ka rra në krah personit I.R. dhe më pasë, sulmit i janë bashkangjitur edhe personat tjerë të panjohur, të cilët i kanë grushtuar dhe shqelmuar. Nga persona kalimtarë rasti të cilët kanë reaguar dhe i kanë ndarë, ku pas qetsimit të situatës I.R. dhe S.R. ndihmë mjeksore kanë kërkuar në spitalin klinik të Tetovës.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit, thuhet në raportin e policisë.