Pasi reperet e njohura shqiptare Tayna dhe Rina u zunë gjatë për pseudonimin e njejtë ‘Mami’, Tayna ditëm e djeshme hoqi dorë nga ky emër dhe vendosi një emër të ri, që solli reagime të mëdha tek ndjekësit.

Image

’Mamin e bonën bajt krejt tu e përdor, prej këtij momenti thirrëm ‘Njerkë’, sepse unë të marr karrieren dhe burrin gjithashtu.’ –shkroi Tayna në një postim.

Image

Mirëpo pas deklaratës së Taynës, në rrjetet sociale ka nisur lufta.

Këngëtarja e njohur Arta Mehmedi shkroi për Taynën se ajo do të jetë gjithmonë e dyta.

’Dikush u nervozua.Qetësohu njerka , ke të drjetë.Gjithmonë ke për të qënëe dyta.Ti ke famën por ai të merr paratë.Unë i kam të dyja.’ Ka shkruar në postim këmgëtarja Arta Mehmedi.

Image

Image