Secili nga ne ëndërron që të bëhet i pasur, por jo gjithkush është në atë nivel.

Prandaj mos u merakosni sepse askush nuk ka lindur i tillë, secili ka nisur rrugëtimin nga asgjë.

Kjo mund të bëhet e mundur, vetëm futeni në funksion edhe më shumë imagjinatën tuaj:

Mendojeni veten si prodhues jo si konsumator, sepse prodhuesi bën vet punë ndërsa konsumatori e kërkon atë. Ja një shembull, në vend se të bleni ndonjë tost, filloni ta bëni vet dhe shiteni tek dikush. Duket e pabesueshme por nga diçka e vogël mund të zgjerohet puna juaj.

Çdo përpjekje tuajën kthejeni në dyfishim, asnjëherë mos u mjaftoni me një punë, pasi kjo mund të ju shtojë edhe më shumë fitime ditore.

Duhet të sakrifikoheni për ta arritur qëllimin, kuptohet që çdokush ka dëshirë të argëtohet por më mirë do të ishte të kurseni pak.

Mos përjashtoni asnjëherë të varfrit por shpeshtoni takimet më shumë më të pasurit, sepse nga ata mund të frymëzoheni e të merrni ide për filluar ndonjë biznes të ri.

Shoqëria është e shenjtë por kurrë mos lejoni që t’ju shfrytëzojë. Ka shumë nga ata që ju shohin vetëm si para dhe duan të përfitojnë nga ju.

Ndoshta ju keni aftësi të ndryshme por nuk i dini ato, andaj testojeni veten në mënyra të ndryshme dhe zbuloni talentin tuaj të fshehur, sepse ky fakt mund të ua hap shumë rrugë.

Besoni në vetvete, sepse ju mundeni!