Rashel Kolaneci është një nga vajzat më seksi në vend dhe jo rrallë herë tërheq vëmendje me format e lakuara trupore.

Pas “Xing me Ermalin” ku ajo fitoi famë si velinë, tashmë Rasheli është konkurente në “Dance With Me” ku shpesh është në qendër të kritikave të jurisë.

Nuk ka se si të mos jetë aktive në rrjete sociale e ku së fundim na prezantoi me nënën e saj.

Me rastin e ditëlindjes ajo i dedikoi një urim krahas fotos së saj dhe shohim se Rasheli ka një ngjashmëri të madhe me të ëmën.

Nëse keni pyetur këto kohë se kujt i ka ngjarë më në fund përgjigjen e gjetëm.

Image