Përpara se të kujtojmë ndarjet e shumta të personazheve të njohur të ‘showbiz’-it duhet të mendojmë se në këtë botë të ‘egër’ ka edhe histori që kanë rezistuar gjatë.

Një shembull do të ishte Angelina Jolie dhe Brad Pitt, por tanimë ata janë divorcuar dhe martesat më jetëgjata janë ato midis së njëjtës gjini.

Midis personazheve të njohur janë krijuar shumë marrëdhënie të tilla dhe mund të themi se ato kanë rezultuar shumë të suksesshme.

Më poshtë po ju tregojmë disa çifte ‘gay’ të cilët pavarësisht të gjithave ja dolën të rezistojnë./revistawho

Image

Neil Patrick Harris dhe David Burtka

Image

Elton John dhe David Furnish

Image

Nate Berkus dhe Jeremiah Brent

Image

Jessie Tyler Ferguson dhe Justin Mikita

Image