Shannon Ihrke është më shumë se vetëm një fytyrë e bukur, ajo është një patriote e vërtetë.

Para se të fillonte karrierën e modelimit, ajo shërbeu vendin e saj si një anëtar i Korpusit Detar të Shteteve të Bashkuara, transmeton lajmi.net.

Ajo është paraqitur në kopertinën e Maximit dhe ishte një nga yjet e Kalendari Ushtarak Glamor 2014 i Thomas Prusso.