Bukuria në ditët e sotme është bërë një trend i prekshëm nga çdokush, ku ndonëse kohë më parë vajzat krenoheshin me tiparet dhe ëmbëlsinë që i falte nëna natyrë, tashmë trendi i operacioneve plastike duket se ka marrë stafetën.

Marina Fara është një nga ato vajza të cilët e ëndërrojnë shumë meshkuj dhe jo vetëm, por ja që bukuria e Marinës nuk është se paska një linjë natyrale.

Në një foto të rrallë të zbuluar së fundmi, Marinës i kuptohen qartë operacionet plastike që ka kryer në buzë, hundë dhe mollëzat e saj.

Bukuri me kosto!/