Stresi dhe ankthi kanë ndikim të madh negativ në jetën tonë. Jo vetëm emocionalisht prekemi, por kjo gjë reflektohet edhe në marrëdhënie me njerëzit rreth nesh.

Mjekët ende nuk e kanë të qartë pse njerëzit vuajnë nga këto simptoma.

Por, kjo nuk do të thotë që ju nuk jeni asgjë në dorë, që të ndjeheni më mirë dhe të luftoni stresin.

Përdorni ujin për qetësim

Një dush i ngrohtë apo i ftohtë mund të ndikojë në zvogëlimin e stresit. Përveç disponimit, një gjë e tillë po ashtu forcon sistemin imunitar.