Ajo po e merr botën e shoubizit si stuhi me suksesin e madh, me album dhe me koncerte të shumta.

Dhe Lily Allen po merr vëmendje dhe me stilin e saj, ku të martën u paraqit në New Orleans mjaft e ekspozuar,

Ajo bëri që të gjithë të kthejnë kokën për ta shikuar, derisa u paraqit e veshur në tuta dhe me një bluzë rrjetë që tregonte gjoksin e madje edhe thithkat, derisa ishte pa sytjena.

Image