Ka disa ditë që Capital T ka njoftuar për këngën e re edhe pse me ‘kode’.

Sidoqoftë tani gjithçka dihet.

Gjatë ditës së sotme, reperi zbuloi se projekti i tij mbanë titullin ‘Bomba’ dhe do të publikohet gjatë këtyre ditëve.

Capo postoi edhe disa fotografi të kapura gjatë xhirimeve të klipit ku shihet me modelet që janë pjesë e këtij projekti