Se natyra mund të jetë e frikshme, e dëshmon edhe kjo video.

Videoja, e publikuar në Facebook, tregon se çfarë fuqi të pabesueshme kanë stuhitë që kohë pas kohe e godasin planetin Tokë.

Prej uraganeve, cunameve dhe stuhive të tjera qiellore, videoja tregon fuqinë e fenomeneve natyrore.

Shikoni:

Loading...