Kida ka pulbikuar këngën e saj më të re.

Këngëtarja shumë e dashur për publikun ka sjellë edhe një këngë të re, e cila pritet të shndërrohet në hit.

Kënga me titull ‘Merri krejt’ është një baladë e stilit të Kidës dhe sigurisht se do të dëgjohet shumë.

Megjithatë, ajo që bie në sy është stili fantastik i këngëtares, në videoklip e realizuar shumë mirë.

Videoja e këngës është xhiruar në Turqi, ndërsa Kida shkëlqen në secilën dukje në secilin vend.