Kim Kardashian është nderuar kohët e fundit nga fansat e rrjetit social për fotot nga ditët e saj të shkollës fillore.

Pas fotografive nga klasa e shtatë dhe e tetë, ajo vendosi të plasojë një foto nga koha e shkollës së mesme, por kësaj here ajo nuk është e vetme.

Motra e saj më e vjetër Kourtney dhe shoqja e saj Allison janë në fotografi, dhe ajo shkruan se ishin shoqe të shkollës së mesme.

Kim një muaj më parë plasoi një fotografi, në të cilën ajo dukej si një version më i errët i aktores Drew Barrymore, dhe gjithashtu shkruante se ajo ishte idhulli më i madh i saj në atë kohë.

Image