Pas një karriere 30-vjeçare në Hollywood, aktorja thotë se ka pasur “fat të mirë” për të shmangur eksperiencën e saj me #MeToo.

Julia Roberts ka zbuluar se fushëveprimi i zbulimeve të fushatës #MeToo është “tronditëse”, por thotë se ajo kurrë nuk ka dëshmuar drejtpërdrejt ndonjë keqbërje në industri.

Aktorja, karriera e së cilës përfshin afro 30 vjet, i tha Sky News se ajo kishte pasur “fat të mirë” për të mos u sulmuar seksualisht.

“Natyrisht, ju dëgjoni tregimet për këtë apo i njihni njerëzit që kanë vuajtur këtë. Unë vetë kam fatin e mirë që nuk kam qenë kurrë në një situatë të tillë, por është biseda që shkon përreth. Shumë gjëra që dalin nga ajo ishin aq tronditëse dhe qëllimi i saj ishte me të vërtetë mjaft e habitshme,” u shpreh ajo.

Ndryshe, shumë aktore dhe aktorë të filmave kanë pohuar se janë pre e sulmeve dhe ngacmimeve seksuale gjatë karrierës së tyre në Hollywood, për të cilat nuk kishin guxuar të flasin për një kohë të gjatë.