Kylie Jenner ka shkëlqyer në të kuqe top PVC me shoqen e saj të ngushtë, Jordyn Woods ’21 vjeçare.

Ato kanë një shoqëri të mirë ndër vite.

Kylie Jenner dhe Jordyn Woods ishin edhe një herë bashkë, ndërsa festuan 21 vjetorin e lindjes së Jordyn në Miami.

Ato kaluan natën në klubin e njohur të natës LIV, të organizuar nga argëtuesi i famshëm Dave Grutman.

Duket se bukuroshja shijoji mbrëmjen me shoqëri, gjersa mundohet t’iu ikë paparacëve.

Kylie, 21 vjeç, shfaq me një veshje të kombinuar aq bukur, ngjyrë të kuqe , e cila përfshinte pantallona të përshtatshme që tregonin format e saj me kthesa të lakmueshme trupore.

Sikur në çdo paraqitje, Jenner është një nga modelet që godet me pamjen, stilin dhe sharmin.

Përveç, famës dhe suksesit si modele, ajo nuk e lë anash as shoqërinë dhe ndejat.

Image