Enca Haxhia është një nga këngëtaret më të përfolura të showbizit shqiptar përsa i përket pamjes së jashtme.

Shumë nga ndjekësit e kritikojnë atë për peshën trupore mirëpo asaj duket se nuk i intereson fare kjo pjesë.=

Enca Haxhia nuk harron dhe vazhdon të provokojë me fotot e nxehta që ajo publikon.

Në një foto të fundit ajo kishte ekspozuar gjoksin më shumë sec duhej sa me anë të emojit zemër tenton ta fshehë atë.

Image