Dikur ajo ishte një nga vajzat më të bukur shqiptare, të cilat shfaqeshin në televizionet shqiptare. Bëhet fjalë për Inis Gjonin, të cilën së fundmi e kemi parë të fokusuar më shumë në teatër.

Tashmë ajo është e angazhuar në rolin e regjisores së shumë shfaqjeve teatrale dhe kjo ka qenë arsyeja pse ka qëndruar larg daljeve në televizion.

Por sot, përmes një interviste të dhënë për revistën “Who”, Inisi ka rrëfyer shumë fakte që nuk i dinim për të.  Në aspektin profesional , por edhe në atë personal.

“Besoj se kam qenë ndër të parat vajza në Tiranë që kam drejtuar një automjet, në vitin 96′. Unë dhe Rudina Magjista