Ishte një veturë shumë e pëlqyer, por nuk është ngritur kurrë në nivelin e merituar të dizajnimit

Megjithëse në Golf GTI është integruar sistemi GLI, që nënkupton se është një përfshirje e nivelit të lartë, këtë fat nuk e ka pasur edhe Passat.

Për gjashtë gjenerata, ky Volkswagen i fuqishëm dhe praktik, nuk e ka pasur pamjet e merituar si makinat tjerat me linja të përfunduara me kujdes. Por, nuk do të ndodhë edhe me gjeneratën e shtatë, që arrin më 2019.

“Do të shihni një Jetta shumë të ndryshuar, me platformë të njëjtë, por dizajn krejtësisht tjetër. Rehatia në pjesën e brendshme do jetë më e madhe, bashkë me sistemin e lart të teknologjisë”, kanë thënë zyrtarë nga VW.

Pa specifikuar se çfarë do të shohim konkretisht, dihet se Volkswagen Jetta do të shihet në janar kur të fillojë Detroit Auto Show.