Gëzim Kelmendi pyet Hashim Thaçin

President Thaçi, çka bëre me rezultatin e Partisë FJALA në KQZ?

Partia FJALA, në zgjedhjet e fundit parlamentare doli me një rezultat jo të pritur, 1% ( 8 mijë vota).

Unë dhe të gjithë ne që jemi aktiv në jetën politike, e dijmë që në KQZ ka njerëz të Presidentit Thaçi.

Edhe tani vonesa e emërimit të anëtarëve të KQZ-së nga Presidenti Thaçi është dëshmi e qartë se Presidenti Thaçi ka ndikim të madh në KQZ.

Duke pasur parasysh raportet e mia përsonale me Presidentin Thaçi, konkretisht refuzimin tim që ta mbështes kur ai u zgjodh president, le shumë për të dyshuar se ai ka pasur dorë në rezultatin e Partisë FJALA në zgjedhjet e fundit parlamentare, vitin e kaluar, si hakmarrje ndaj meje.
Këtë çështje e ka lehtësuar edhe më shumë fakti që Partisë FJALA padrejtësisht KQZ-ja nuk ia lejoj komisionerët për ruajtjen e votës.

Unë jam duke hulumtuar dhe nuk do të ndalem së hulumtuari derisa të zbardhet e vërteta.
President nuk do të ndalem deri në frymën e fundit derisa ta zbuloj vërtetë atë që ne dyshojmë dhe që shumëkush na ka thënë se Presidenti Thaçi ka bërë që Partisë FJALA të i dalin 1% (8 mijë vota) në tabelën e KQZ-së.
Ne të gjithë e dijmë se FJALA ka pasur ma shumë se 1%.
Kemi pasur shumë dëshmi.
Ankesën tonë e kanë refuzuar.
Por ne FJALA nuk do të ndalemi.

Gëzim Kelmendi