Viteve të fundit braktisja e fshatrave është bërë traditë. I braktisur është edhe fshati Kremenatë i Komunës së Kamenicës. Aty përpos shtazëve këmba e njeriut ka kohë që nuk ka shkelur. Nga përgjegjësit komunal thonë se komuna e Kamenicës diskriminohet me bugjet dhe është e pamundur të investohen në secilin fshat, raporton T7.

Rruga e kufizuar në të dy anët me drunj, duken si një pengesë për të arritur në fshatin 26 kilometra larg qendrës së Kamenicës.

Gjithcka ka mbetur në mëshiren e natyres, pasi investimet në këtë pjesë mungojnë.

Përmes hapësirave të pakta që lënë pemtë mes vete, depërtojnë rrezet e diellit, në këto pjesë të bukura të fshaitt që njerëzit nuk i shfrytëzojnë.

Gjithçka ka mbetrur e paprekur.