Fjolla tregon fansat se si mbush buzët.

Operacionet plastike apo edhe ndërhyrjet e vogla estetike tashmë janë shumë ‘in’ dhe nuk janë një gjë që personazhet e njohura e fshehin

Trendin po ndjek edhe Fjolla Morina, e cila këtë herë ka treguar për ndjekësit e saj se ajo po bëhet ‘edhe më perfekte’, duke ndërhyrë në buzët e saj me mbushje, në mënyrë që t’i fryjë edhe më shumë.

Ajo shihet e shtrirë ndërsa një shiringë i është afruar buzëve të saj dhe për ndërhyrjen po përkujdeset një doktor.