Një veturë e llojit McLaren, që kushton 200,000 funte, u la e hapur në mes të rrugës. Por, ata që dëshiruan ta merrnin atë, do të përjetonin diçka të çuditshme.

Disa amerikanë e patën të vështirë dhe madje edhe patën një goditje elektrike kur provuan që ta vozisin këtë veturë, që ishte pjesë e shakasë së yllit të YouTube, Joey Salads.

22-vjeçari nga Staten Island, Nju Jork, e kishte lidhur ulësen e shoferit me disa tela, të cilët i kontrollonte me një kontrollues nga distanca për të krijuar goditje elektrike në ulëse, transmeton Gazeta Express.

Ata që provuan ta merrnin veturën, e përjetuan mjaft keq këtë. Shikojeni shakanë e tij: