Këngëtarja e njohur shqiptare, Genta Ismajli ka vendosur të ndryshojë tërëisht paraqitjen për festën e Halloween.

Në postimet e publikuara në profilin e saj Instagram, duket se nuk i ka qëndruar më besnike brunes.

Nuk dihet nëse i ka paruke apo flokët e saj, por Genta të jep ndjesinë e frikës dhe bukurisë në të njëjtën kohë.

Ndër të tjera, ideja për këtë paraqitje mund të jetë frymëzim nga filmat e famshëm ose zgjedhje e grimieres dhe parukierit. Mbetet për tu parë se si janë maskuar emra të tjerë të njohur në estradën shqiptare.

Image