Gazetari, Shpëtim Zinxhiria përmes një postimi në Facebook, ka sjellë reagimin e ish-këshilltarit të kryeministrit, Antoni Samaras, Kraniodiotis për vrasjen e 35-vjeçarit Konstantinos Kacifau në fshatin Bularat.
Kranidiotis përmes një video të shpërndarë nga Shpëtim Zinxhiria kërkon nga forcat ajrore helene të bombardojnë Shqipërinë në shenjë hakmarrjeje.

“Kranidiotis “Forca Ajrore greke te bombardojne Shqipërinë” .. .në hakmarrje për vdekjen e 35-vjeçare Konstandini Katsifos. Zgjidhja është për të bombarduar selinë dhe kampin e forcave speciale të policisë shqiptare, qe Rama te marre kete mesazh” sipas Failo Kranidiotis, kreu i së Drejtës së Re dhe këshilltar i besuar më parë të kryeministrit Antonis Samaras.

Ky ishte mesazhi i politikanit të famshëm të djathtës ekstreme, në lidhje me çfarë ka ndodhur dje me 28/10 në fshatin Vouliarati ku burrat Policia shqiptare qëlloi për vdekje të 35-vjeçare Constantine Katsifos. Në fakt, ka thënë se “e vetmja mënyrë Rama dhe banda që të pretendojë për të marrë mesazhin e forcave të sigurisë”, shkruan gazetari.