Me ardhjen e vjeshtës ndryshojnë edhe disa gjëra sa i përket kujdesit ndaj lëkurës së fytyrës.

Një gjë që nuk duhet ta harroni është se lëkura juaj në këtë kohë ka nevojë për lagështinë e duhur, përmes produkteve kozmetike ju mund të ofroni kujdesin ndaj lëkurës- që të mos thahet tepër nga era dhe temperaturat e ftohta që mbizotërojnë këtë kohë, përcjell KosovaPresss.

Sigurohuni që jeni duke shmangur kozmetikën që përmban alkool të thatë, vajrat e ndryshëm për lëkurën janë ideal.