Prodhuesi gjerman paraqiti versionin sportiv të crossover-it të tij Q2 në Paris.

Modeli më i ri sportiv me një turbombushës 2.0-litra nga Audi S3 me 300 kuaj fuqi dhe përshpejton nga 0-100 km/h në 4.8 sekonda, me një shpejtësi maksimale të kufizuar elektronikisht në 250 km/h, transmeton KosovaPress.

Siç pritet nga SUV, katër cilindrat e Audi dërgojnë energji për të katër boshtet me sistemin Quattro me një transmetim me shtatë shpejtësi S Tronic të dyfishtë.

Ky model vjen me pajisje më të pasur, duke përfshirë dritat LED dhe dritat e pasme. Me fuqi më të madhe vjen edhe një përgjegjësi e madhe, kështu që SQ2 ndalon me frena të mëdha të përparme 340mm dhe frenat e pasme 310mm