Mercedes-Benz do t’i prezantojë sot publikut një gjeneratë të re të klasës B.

Në një video njoftuese të lëshuar në prag të premierës Mercedes zbuloi se modeli i tij MPV ndan brendësinë me klasën e re A-Class.

Nga ndriçimi i ambientit LED në projektimin e vrimave të ventilimit, gjithçka është e frymëzuar në mënyrë të konsiderueshme nga brendësia e dy versioneve të klasës A, hatchback dhe sedan.

Sa i përket makinës, nuk ka detaje zyrtare, por është e sigurt se nuk do të ketë një makinë elektrike, të rezervuar për nënbrendin elektrik EQ dhe EQ B.

Klasa B do të jetë makina e tretë e gjeneratës së re Mercedes-Benz dhe në vitet e ardhshme priten edhe gjashtë të tjera.