Kryetari i partisë pro ruse “Maqedonia e Vetme”, Janko Baçev është privuar nga liria dhe është dërguar në bisedë informative në polici.

“Për momentin kryetari Baçev është arrestuar nga ana e policisë gjatë shkuarjes së tij në shtabin partiak të partisë Maqedonia e Vetme’, para mbajtjes së mbledhjes së zakonshme të “Maqedonia bojkoton”. Nuk e dimë se në cilin stacionin policor gjendet”, shkruajnë nga kjo parti në faqen zyrtare në Facebook.