Një video e publikuar në Facebook shfaq një aeroplan teksa ateron. Aeroplani me 146 pasagjerë po ateronte dhe ishte duke u xhiruar kur ndodhi një prishje në aterim. Për fat, në fund gjithçka përfundoi mirë, megjithëse brenda paniku ishte sigurisht shumë i madh,transmeton Botapress.info

Shiko videon në fjalë: