Aktorja, Jennifer Lopez dyshohet se është fejuar me të dashurin e saj, Alex Rodriguez.

Ata janë në lidhje që nga marsi i vitit të kaluar dhe fansat po dyshojnë se ata mund të bëjnë një hap tjetër të rëndësishëm.

E gjithë kjo rrëmujë dyshimesh se filloi kur Alex në një video live në ‘Instagram’ gjatë një loje në Fenway Park u shfaq së bashku me Jennifer-in u pa në video me një unazë gur diamanti që binte shumë në sy, edhe pse unaza ishte vendosur në gishtin e fejesës ajo ishte në dorën e djathtë, por kjo nuk i ndaloi dyshimet e fansave.

Ajo që shtoi edhe më shumë dyshimet ishte komenti i një mikes së tyre gjatë videos live, që tha se shenja në gishtin e Jennifer-it nënkupton fejesë ndërsa, Alex i ktheu përgjigje me vetëm një përshendetje duke qeshur.

Image