Zjarr në pjesën qendrore në Shkup, në afërsi të qendrës tregtare “Ramstore” dhe kompleksit klinik “Nëna Terezë”.

Ende nuk dihen arsyet për nxitjen e zjarrit. Më shumë informacione pritet gjatë ditës së sotme.