Nënkryetari i VMRO-së dhe kryetari i komunës së Kavadarit, Mitko Jançev ka realizuar sot të drejtën e tij duke votuar për Referendumin.

Në vendvotim ai ka arritur me bashkëshorten dhe një nga fëmijët e tij.

Pas votimit, ai është takuar me gazetar japonez për disa deklarata.