Të drejtën e votës sot e ka realizuar edhe kreu i Lëvizjes Besa, Afrim Gashi i cili ka votuar në një qendër votimi në Komunën e Çairit.

Ai ka ftuar që qytetarët sot të bëjnë zgjedhjen e tyre pa presionin e askujt dhe se ato si politikan do duhet të respektojnë rezultatin e këtij referendumi dhe zgjedhjen e qytetarëve.

Për më shumë ju ftojmë ta ndiqni edhe deklaratën e tij që dha para mediave.