Urim Saliu

Ndryshimet Kushtetuese ne Kuvend duhet te kene 81 deputete qe do votojne pro.
Per te patur kaq vota ne loje jane deputetet e VMRO-se.Jane vota te patjetersueshme.Mickovski nese voton pro ne Parlament bie ndesh me deklaratat e sotme pas mbylljes se procesit te referendumit dhe e tradheton popullin maqedonas te VMRO-se .

Une para disa ditesh bera nje shkrim me titullin : Mos qofsh ne lekuren e Mickovskit.Kane dale qind per qind ato qe thashe.
Ai te votoje me deputetet e tij ndryshimet kushtetuese do te duhet te jep llogari dhe rendom edhe doreheqje nga VMRO-ja .Nese eshte kunder shkohet ne zgjedhje .Pikerisht ne zgjedhje ate e pret ferri i vertete.Ai mund t’a kete ” popullin” por ai ka humbur mbeshtetjen nderkombetare.