Uragani “Florence” ka nisur të godasë brigjet e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Imazhet që vijnë nga SHBA janë befasuese.

Uragani ka një fuqi shkatërruese.

Se sa i frikshëm është ai, e tregon kjo video në 3D.

Ajo është përgatitur nga Kanali i Lajmeve dhe duket vërtet befasuese si pamje.

Ajo tregon prezantuesen Erika Navarro që shpjegon se sa lart mund të ngrihet uji.

Këshilla e saj? Largohuni sa më shpejt.